TURPAKÄRÄJÄT

Kannattaa lähteä maailmalle – ja Turpakäräjille 5.12.

Kannattaa lähteä maailmalle – ja Turpakäräjille 5.12.

Tämän vuoden toiset Turpakäräjät järjestetään tiistaina 5.12.2017 kello 10.30‒12.00  Lappeenrannan teknillisellä yliopistolla salissa 7332. Etelä-Karjalan liiton kulttuurityöryhmän järjestämillä Turpakärjillä keskustellaan ajankohtaisesta teemasta ja ne ovat kaikille kiinnostuneille avoin tapahtuma.

Etelä-Karjalan korkeakoulut ovat Suomen mittakaavassa maan kansainvälisimpiä, mutta kansainvälisyys koskettaa yhtälailla perusopetusta ja toisen asteen koulutusta. Mitä kansainvälisyys tarkoittaa arjessa? Millaista on tulla Suomeen ja Lappeenrantaan? Entä millaista on lähteä maailmalle ja palata takaisin? Näitä kokemuksia jaetaan Turpakäräjillä.

Tekniikan tohtorit Ivan Deviatkin ja Amir Toghanyi kertovat omat tarinansa siitä, miten he ovat päätyneet Lappeenrannan teknilliseen yliopistoon ja Etelä-Karjalaan. Päinvastaisen näkökulman avaa kauppatieteen kandidaatti Eeva Tirkkonen, joka on ollut vaihdossa, palannut Lappeenrantaan ja valmistautuu lähtemään toistamiseen maailmalle.

Alustusten jälkeisen keskustelun moderaattorina toimii Aasia-asiantuntija ja kahden kulttuurin kasvatti Ding Ma. Kannattaa siis lähteä liikkeelle ja tulla Turpakäräjille!

Ohjelma-Turpakäräjät-5.12.2017.pdf

Lisätietoja: kehittämispäällikkö Anu Talka 040 350 8111, anu.talka@ekarjala.fi