Pienyritysten Suomi 100 -haussa mukana viisi eteläkarjalaista ehdokasta

Pienyritysten Suomi 100 -haussa mukana viisi eteläkarjalaista ehdokasta

Pienyrityksille suunnattu Suomi 100 -juhlavuoden kumppanuusohjelma 100 hyvää Suomesta on poikinut monipuolisia ideoita ja ehdotuksia. Ohjelmassa valitaan sata Suomi 100 -tuotetta tai palvelua juhlistamaan satavuotiasta Suomea. Valinta tapahtuu 202 ehdokkaan joukosta yleisöäänestyksellä, joka on avoinna 15.–28.2. osoitteessa 100hyvaasuomesta.fi.

Yleisöäänestys avautuu 15.2.2017 klo 9.00. Sata ensimmäistä sata ääntä saanutta ehdotusta pääsee juhlavuoden viralliseksi tuotteeksi tai palveluksi ja saa käyttöönsä Suomi 100 -tunnuksen. Ehdokkaisiin voi tutustua osoitteessa https://100hyvaasuomesta.fi/. Äänestää voi vain kerran.

– Etelä-Karjalasta äänestysvaiheeseen on päässyt mukaan viisi ehdokasta. Toivottavasti ne saavat paljon ääniä ja pääsevät juhlavuoden virallisiksi tuotteiksi, sanoo Suomi 100 -aluekoordinaattori Virve Lindström Etelä-Karjalan liitosta.

Etelä-Karjalan ehdokkaat ovat:

Hirsiveistämö Karapuu Oy
Lemin Lammas
LIBEVA-viehe
Osuuskunta Otsina
Tmi M. Kokko

Etelä-Karjalan Yrittäjien toimitusjohtaja Jami Holtari iloitsee maakunnan yrittäjien osallistumisesta kampanjaan.

– Maakunnastamme löytyy perinteistä ja uutta osaamista. Pienetkin yritykset voivat nyt ponnistaa Suomi 100 -hengessä ylöspäin, ja haluan kannustaa eteläkarjalaisia äänestämään omia pienyrityksiämme. Ole osa Etelä-Karjalan tarinaa!

Tarkemmat tiedot Etelä-Karjalan ehdokkaista

Lisätiedot: Virve Lindström, projektipäällikkö, Etelä-Karjalan liitto,
virve.lindstrom@ekarjala.fi, 040 823 4229