Etelä-Karjalan liittoTiina Jauhiainen aloitti CBC-ohjelman vs. ohjelmajohtajana

Tiina Jauhiainen aloitti CBC-ohjelman vs. ohjelmajohtajana

Tiina Jauhiainen
Tiina Jauhiainen

Tiina Jauhiainen on valittu Kaakkois-Suomi–Venäjä CBC-ohjelman vs. ohjelmajohtajaksi. Hän aloitti virassa 2.5.2018. Viran määräaikaisuus liittyy maakunta- ja sote-uudistuksen toteutumiseen. Aiemin ohjelmajohtajana toiminut Päivi Ilves on siirtynyt maakunta- ja sote-uudistusta valmistelevaan VATE-projektiin valmistelemaan maakuntavaaleja.

CBC-ohjelman ohjelmajohtajan tehtäviin kuuluvat ohjelman hallinto, seuranta ja toiminnan raportointi. Hän pitää yllä yhteyksiä ohjelman sidosryhmiin sekä eri viranomaisiin Suomessa, Venäjällä ja Euroopan komissiossa. Ohjelmajohtaja myös allekirjoittaa sopimukset ohjelman nimissä.

Jauhiainen on aiemmin toiminut mm. tutkijana Lappeenrannan LUT:n pohjoisen ulottuvuuden tutkimuskeskuksessa sekä viimeksi T&K-ohjelmajohtajana Liikennnevirastossa.

Kaakkois-Suomi–Venäjä CBC-ohjelma on rajat ylittävä yhteistyöohjelma. Ohjelman ydinalue muodostuu Etelä-Karjalan, Etelä-Savon, Kymenlaakson, Pietarin ja Leningradin alueesta. Lisäksi ohjelmaan kuuluu liitännäisalueita Suomesta ja Venäjältä. Ohjelman rahoituskehys on 72,3 miljoonaa euroa, josta Euroopan Unioni kattaa puolet ja toisesta puolesta vastaavat yhtä suurin osuuksin Suomen ja Venäjän valtiot.

Vs. ohjelmajohtajan yhteystiedot:
Tiina Jauhiainen, vs. ohjelmajohtaja
Puh: +358 40 662 8625
Email: tiina.jauhiainen(at)sefrcbc.fi