EN RU

Etelä-Karjalan verkkoportaali astui maakuntauudistuksen aikaan

(Tiedote 28.9.2017)

Etelä-Karjalan yhteinen portaali ekarjala.fi on saanut uutta sisältöä 27.9.2017 alkaen. Portaalin etusivulle on tuotu kuvalliset linkit niiden organisaatioiden etusivuille, joiden palvelut siirtyvät vuonna 2020 uuteen maakuntaan. Nettisivujen ilme ja brändi säilyvät pääosin ennallaan.

Maakunnallisen ekarjala.fi-portaalin etusivulle on tehty kuvalinkit, jotka johtavat Etelä-Karjalan liiton, Eksoten, Etelä-Karjalan pelastuslaitoksen, Kaakkois-Suomen ELY-keskuksen, Kaakkois-Suomen TE-toimiston, Lappeenrannan ja Imatran ympäristötoimien sekä Etelä-Karjalan maaseututoimen verkkosivuille. Lisäksi Etelä-Karjalan maakuntauudistukselle on avattu uudet sivut portaalin sisälle.

Maakuntauudistus-sivuilla on tietoa Etelä-Karjalan maakuntauudistuksen etenemisestä, tapahtumista ja valmisteluorganisaatiosta. Sivuilla voi lukea Uusinajattelijat-blogia, jossa Etelä-Karjalan maakunnan päättäjät ja johtavat virkamiehet kertovat näkemyksiään käynnissä olevasta suuresta uudistuksesta. Blogissa kirjoittaa ja vloggaa muun muassa Etelä-Karjalan maakuntauudistuksen muutosjohtaja Aija Tuimala. Lisäksi sivuilla julkaistaan kokousmuistioita, kyselyjä sekä muita maakuntauudistukseen liittyviä aineistoja.

– Maakuntauudistus-sivuilla alkaa pian seikkailla myös Miikkulaisten suku. Sen jäsenet ovat tyypillisiä eteläkarjalaisia ihmisiä, joiden avulla esitellään tulevan maakunnan palveluja, kertoo Etelä-Karjalan liiton viestintäasiantuntija Virve Lindström.

Verkkosivuille toteutetaan suurempi uudistus, kun uudet maakunnat aloittavat toimintansa vuonna 2020.

Lisätietoja: Viestintäasiantuntija Virve Lindström, virve.lindstrom@ekarjala.fi, 040 823 4229