Logo 3 Lappeenrannassa teatterikäynti nousee uudelle tasolle

Lappeenrannan uusi kaupunginteatteri on rakennettu juuri sinua varten. Pyörönäyttämö on valmiina pyörimään ja nostintangot valmiina nostamaan lavasteita, orkesterinmonttu odottaa muusikoita ja valonheittäjät odottavat oikeaa iskua syttyäkseen ja sytyttääkseen juuri oikean tunnelman lavasteisiin. Teatterin koko henkilökunta on valmiina toivottamaan sinut tervetulleeksi.

Lappeenrannan uusi kaupunginteatteri on rakennettu juuri sinua varten. Pyörönäyttämö on valmiina pyörimään ja nostintangot valmiina nostamaan lavasteita, orkesterinmonttu odottaa muusikoita ja valonheittäjät odottavat oikeaa iskua syttyäkseen ja sytyttääkseen juuri oikean tunnelman lavasteisiin. Teatterin koko henkilökunta on valmiina toivottamaan sinut tervetulleeksi.

Teatterilla työskentelee viitisenkymmentä työntekijää, jotka valmistelevat esitystä; on ompelijoita, metallimies, puuseppä, tarpeistonvalmistaja, kuiskaaja, näyttämö-, valo- ja äänimiehiä. Ja tietysti näyttelijöitä ja avustajia, jotka ovat valmiina esiintymään. Teatterin avajaisnäytelmä, Kolmen pennin ooppera, on kerännyt yhteen noin 100 ihmisen työpanoksen. Kaikessa näkyy yhdessä tekemisen meininki. Elämys todellakin on täällä!

Uutuuttaan hohtava Lappeenrannan kaupunginteatteri toimii Kauppakeskus IsoKristiinan laajennusosan ylimmässä eli kolmannessa kerroksessa. Teatterin sijoittuminen kauppakeskukseen on ainutlaatuinen ratkaisu, jonka katsotaan ennakoivan teatterimaailman rakennemuutosta: esitykset palaavat juurilleen, torille ja kansan keskelle. Tulevaisuuden teatteri on siellä missä ihmisetkin.

– Mistä muualta Suomesta löytyy vastaavaa: voi saapua autolla vaikka jo aamulla, parkkeerata pohjakerrokseen, jättää ulkovaatteet autoon, pyöriä kaupoilla, nauttia kahviloiden antimista, tulla ylimpään kerrokseen katsomaan teatteriesitystä ja lähteä ravintolan kautta tyytyväisenä kotimatkalle, teatterinjohtaja Timo Sokura myhäilee.

Päätitpä teatterielämyksen jälkeen lähteä kotimatkalle tai yöpyä hotellissa, on mukavaa ensin poiketa lasilliselle keskustelemaan näytelmästä. Kokiko vierustoveri esityksen samalla tavalla? Teatterinjohtaja haluaa tarjota jokaiselle jotakin.

– Hyvä kauas kuuluu, ja uskon, että yleisö palaa toisen ja kolmannenkymmenennenkin kerran. Toki katsojat ovat erilaisia ja ohjelmistossakin pitää olla vaihtelevuutta, mutta mielellämme ilahdutamme ja viihdytämme yleisöämme musikaaleilla, kuuluvathan tanssi ja musiikki kaupunkimme ilmapiiriin jo luonnostaan, Sokura lupaa.

www.lprteatteri.fi