Logo 7 Karjalaisten laulu kolahtaa ‒ 140000 latausta kahdessa viikossa

Osmo’s Cosmos Band voitti sovituksellaan kesällä 2015 Karjalaisten laulun sovituskilpailun, jonka järjestivät Pohjois-Karjalan maakuntaliitto ja Etelä-Karjalan liitto. Osmot toteuttivat yhdessä pohjoiskarjalaisen Osuuskunta Korpipajan kanssa sovitukseen musiikkivideon joka julkistettiin Runebergin päivänä 2016.

Karjalasta on kajahtanut: Karjalaisten laulun uutta musiikkivideota on ladattu eri palvelimista noin kahden viikon aikana 140 000 kertaa. Videon katsoneiden kommenteissa todetaan muun muassa: ”Ihan piti nousta seisomaan ja laulaa innosta mukana”, ”Tää oli hyvä ja laitoin jakoon”, ”Kiva kuunnella”, ”Sydän sykähti”, ”5 kertaa kuunneltu ja paranee joka kerta”, ”Tulee aika monia muistoja mieleen”, ”Upea esitys kuten meille karjalaisille sopiikin” ja ”Ehdottomasti paras maakuntalaulujen musavideo. Kyllä kelpaa siulle ja miullekin. Nyt ei menny maakuntaliittojen rahat hukkaan.”

Tämä teko tehtiin siis yhdessä. Mukana olivat niin musiikin sovittajat, videon tekijät, videolla esiintyvät pohjois- ja eteläkarjalaset nuoret ja imatralaiset musiikkiluokkalaiset kuin me videon katsojat, jotka koemme tunnesykähdyksen sisällämme. Karjalaisten laulu jatkakoon voittokulkuaan maakuntalaulujen uudessa tulemisessa. Mennään me karjalaiset yhdessä sen innoittamana positiivisesti eteenpäin!

Karjalaisten laulun musiikkivideo