Logo 17 Karjalaiset voimanaiset kahmivat kultaa

Naiset loistavat kirkkaimpina tähtinä Etelä-Karjalan joukkueurheilussa. Suomen mestaruuksia juhlivat vuonna 2016 Catzin, NST:n ja Wiipurin Susien naisjoukkueet. Taustalta löytyy halua voittaa ja yhdessä tekemisen intoa. Catz korostaa voittamisen halua ja NST Naiset kertoo olevansa yhteishengeltään erinomainen joukkue, joka pelaa peräänantamatonta ja iloista eteläkarjalaista salibandyä. Hyvä joukkuepeli korostuu myös Wiipurin Susissa.

Joukkueilla on kultamitaleihin aikaisempiakin kiinnityksiä. Catzille 2000-luku on ollut menestyksen aikaa: Suomen mestaruus on 2010-luvulla kuudes ja lisäksi on tullut neljä hopeaa vuoden 2007 jälkeen. Catzilla on myös Suomen cup-mestaruudet vuosilta 2007 ja 2012. NST Naiset voitti edellisen kerran Suomen mestaruuden kymmenen vuotta sitten ja vuosi sitten joukkue saattoi iloita pronssista. Wiipurin Susille mestaruus oli kolmas peräkkäinen. Karjalasta kajahtaa!