Logo 23 Kehruuhuoneella jokainen vieras on odotettu

Kehruuhuoneen emäntänä toimii Sari Kaasinen.

Kehruuhuone on Lappeenrannan Linnoituksessa sijaitseva kulttuuri- ja tapahtumakeskus, jossa kulttuuri elää ja ruoka maistuu ympäri vuoden.

Kehruuhuoneella tarjotaan kulttuuria kaiken ikäisille: Konsertteja, yhteislaulutilaisuuksia, festivaaleja ja lastentapahtumia järjestetään läpi vuoden. Esiintymässä ovat niin paikalliset taitajat kuin kirkkaimmat tähdet – ja tänä kesänä Kehruuhuoneen järjestämä Humppaa & Skumppaa -festivaali on Lappeenrannan kesän suurin musiikkitapahtuma. Lähikulttuuri on kulttuurikeskuksen sydämen asia!

Modernia karjalaisuutta vaalivan Kehruuhuoneen sydän on hymyssä suin asiakkaan vastaanottava kahvila-ravintola, jonka tuoreet herkut valmistetaan omassa keittiössä lähellä tuotetuista raaka-aineista. Karjalaisuus näkyy myös runsaudessa – Kehruuhuoneen lounaan salaattipöytää tullaan maistamaan jo kauempaakin.

Kehruuhuone avattiin 30.4.2015. Se toimii koko kansan olohuoneena ja pitää yllä värikästä kulttuurielämää Lappeenrannassa. Karjalainen ilo, välittömyys ja vieranvaraisuus ovat Kehruuhuoneen väen mottona – jokainen vieras on odotettu!

Kehruuhuone toimii alkuperäiseen asuunsa entisöidyssä kiinteistössä, joka aiemmin on toiminut muun muassa urheilutalona ja nimensä mukaisena naisten työvankilana.