Logo 24 Lappee-Jukolan tuhannet sydämet valaisivat Raipon yön

Viikonlopun aikana 18.-19.6.2016 Lappeenrannan Raipossa nähtiin ‒ paitsi sadetta ja liejua ‒ myös paljon suuria sydämiä. Lappee-Jukolan suunnistuskisa oli suurten sydämien juhlaa monin tavoin.

Se ilo ja into, millä suunnistajat vuodesta toiseen kokoontuvat yhteisen asian äärelle, muistuttaa kirjailija-suunnistaja Juha Itkosen mukaan ”ei aivan uskontoa mutta melkein herätyskokousta”.  Jukola 2016 muistetaan paitsi avainsanasta #kurajukola myös #tämäeiunohdu.

Se tarmo ja hyvä tuuli, millä järjestäjäorganisaatio Lappeen Riennon henkilöstö ja liki 2000 talkoolaista paneutuivat Jukolan viestin 2016 läpiviemiseen – se ansitsee sydämelliset kiitokset.

Ne kymmenet traktorimiehet öisessä, kylmässä sateessa traktoreineen, jotka kiskoivat kisavieraita pois mutapeltojen liejusta, vaikka viihtyisämpää olisi ollut viettää lauantai-iltaa oman saunan lauteilla. Kiitokset traktoreille.

Ne median edustajat, jotka toivat jukolatunnelman kotisohville niillekin, jotka eivät sadesäähän ja mutakentille tahtoneet lähteä. Kiitokset medialle.

Kaikki ne sydämet. Tuhannet sydämet. Ei vain sata, vaan ainaskii 20000 suurta sydäntä! Kiitos niille tuhansille sydämille.