Logo 25 Myllymäen hyvin hoidetut possut saavat hymyn huulille

Lappeenrannan Myllymäen kiertoliittymässä kaksi porsasta hymyilee maireasti karsinassaan. Nämä possut ovat betonisia, mutta tuottavat iloisella olemuksellaan hyvää mieltä ohikulkijoille. Yksi seikka tekee näistä porsaista erityisen mielenkiintoisia: Niillä on jo pitkään ollut salaperäinen hoitaja, joka pukee ja koristelee niitä vuodenajan ja juhlapyhien mukaan. Joulun aikaan karsinaan on tuotu tonttuja ja kynttilöitä, ja juhannuksen tienoilla possut ovat saaneet seppeleet. Hoitaja on sitkeästi pysynyt tuntemattomana.

Possujen mysteerihoitaja tuottaa ohikulkijoille iloa pienillä, pyyteettömillä toimillaan. Ihmiset, jotka kulkevat usein Myllymäenkadun ja Hanhijärvenkadun kiertoliittymän kautta, ovat kertoneet oikein odottavansa, mitä uutta possuilla on taas aitauksessaan. Mukava ja vetovoimainen ympäristö on kaikkien maakunnan asukkaiden ilonaihe. On hienoa, että yksityiset kansalaiset kaunistavat yhteistä elinympäristöämme tavoilla, jotka saavat kaikille hymyn huulille.