Logo 29 AsemaFest! – nuorten festarit laajenivat Rautjärveltä Imatralle

AsemaFest on nuorten suunnittelema ja toteuttama musiikkifestivaali, joka järjestetään Rautjärven Asemanseudulla 31.7.2016 jo neljättä kertaa. Tänä vuonna pääesiintyjinä ovat Roope Salminen ja Koirat, Benjamin ja Nikke Ankara. Lisäksi esiintymässä tubettajia ja paikallisia nuorten bändejä ja ulkoalueelta löytyy myös monenlaista oheisohjelmaa. Jo viime vuonna AsemaFest oli suurempi tapahtuma kuin koskaan ennen. Tuolloin lavalle nousivat muun muassa Sanni ja Mikael Gabriel.

Tänä kesänä AsemaFest! levittäytyi ensimmäistä kertaa myös Imatralle! Tapahtuman aloituksessa ei turhia himmailtu, vaan järjestettiin kunnon show. Artistit olivat huippuluokkaa ja tunnelma oli upea. Esiintymässä 1.6.2016 Imatran Urheilutalolla olivat Teflon Brothers, Evelina sekä tubettajat Deata, Pinkku Pinsku ja Roni The Gamer.

Nuorten ääni kuuluu artistivalinnoissa. Pääesiintyjät löytyvät seutukunnan kouluihin lähetetyn kyselyn top 10:stä. Lippujen hinnat ovat maltilliset, jotta nuorilla olisi varaa ne omilla rahoilla lunastaa. Tapahtumat ovat ikärajattomia ja päihteettö25miä. Avainasemassa tapahtuman onnistumiseen on nuorten into tehdä töitä sen eteen. Mukana järjestelyissä on kymmeniä nuoria.

Ainaskii sata kiitosta uskomattoman työn tehneelle järjestäjäporukalle ja mahtaville esiintyjille sekä tietysti kaikkein tärkeimmille eli mahdottoman ihanalle yleisölle!

AsemaFest Youtubessa: https://www.youtube.com/watch?v=Nd6JbyEUWHg

Kesän paras festivaali nuorille!

 

Kuvat: AsemaFestin verkkosivut