Logo 38 Ilmainen jukeboksi tarjoaa levähdyshetken Imatrankosken Minimanissa

Keinutuoli, sen vieressä levyautomaatti, jossa teksti: ”Ole hyvä, näppäile minua ja kuuntele valitsemasi kappale ilmaiseksi. Istahda penkille ja huilaa hetki.” Tällaisen ilahduttavan yllätyksen voi Imatrankosken Minimanin asiakas kohdata ostoksilla ollessaan.

Kahvilat, baarit ja niiden levyautomaatit eli jukeboksit olivat sodanjälkeisten sukupolvien tärkeitä kulttuurisia kohtauspaikkoja. Nyt jukebokseista on musiikin suoratoistopalveluiden leviämisen myötä tullut liki kadonnutta kansanperinnettä. Minimanin jukeboksi on tuon perinteen kekseliästä kunnioittamista ja samalla kauppias Juha-Pekka Aarnion kädenojennus arkisen kiireen ahdistamille kuluttajille. Antikvariaatista Aarnion mukaan tarttunut cd-formaatilla toimiva laite tarjoaa mukavan kattauksen iskelmää ja poppia moneen makuun. Ja ennen kaikkea mahdollisuuden pysähtymiseen arjen keskellä.