Logo 47 Pesäpallo, Etelä-Karjala ja Imatra maailmankartalle!

Imatran Pallo-Veikot tarjoili 500 annosta Superpuuroa Imatran joulunavauksessa lauantaina 26.11. Tempauksella IPV halusi kiittää pesäpallon ystäviä kuluneesta vuodesta ja muistuttaa, että Superpesiskausi on pian jo ovella.

Imatran Pallo-Veikot ja Sotkamon Jymy avaavat ensi kesän Superpesiskauden Espanjassa pelattavassa ottelussa. Joukkueet kohtaavat huhtikuun lopulla sunnuntaina 23.4.2017 Espanjan Fuengirolassa, Pabellon Elola stadionilla. Ottelu tulee olemaan Superpesiksen kaikkien aikojen ensimmäinen ulkomailla pelattava ottelu. Espanjan aurinkorannalla pelattavaan ottelu on herättänyt ansaittua kiitosta pesäpallon ystävissä. Myynnissä olevia matkapaketteja on varattu jo pitkälti yli 200 kappaletta.

Espanjan aurinkorannikon alueella elää n. 30 000 suomalaista ja tapahtuma on jo nyt herättänyt suurta kiinnostusta niin suomalaisten, kuin paikallisten keskuudessa. Radio Finlandian ohjelmajohtajan Heli Tourun ajatuksesta syntynyt ajatus Superpesiksen saamisesta Aurinkorannikolle on vihdoin toteutumassa. Paikallisten tahojen yhteistyö on avainasemassa tapahtuman toteuttamisessa. Kansallispelin vieminen Espanjan ulkosuomalaisten iloksi juhlavuoden kunniaksi sopii hyvin Suomi 100 -juhlavuoden Yhdessä-teemaan.

Pesäpallo, Etelä-Karjala ja Imatra maailmankartalle 100-vuotiaan Suomen kunniaksi!