Logo 73 Virkeät 70-kymppiset tapasivat toisiaan

Tasapainorata

Hyvinvointikumppanuus-hanke yrittäjineen oli mukana 16.5.2017 Lappeenrannan kaupungintalolla olleessa Hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen tapahtumassa ”Seksikkäät 70-kymppiset”. Luennoilla oli tunnelmaa ja paljon asiaa. Luennoitsijoina olivat muun muassa rovasti Matti J. Kuronen, lääkäri Tarja Lankinen ja monet muut asiantuntijat.

Neuvontapiste

Väliajalla tarjoiltiin lounasta ja kahvit sekä minimessuilla terveyttä ja hyvinvointia tukevaa toimintaa eri yritysten ja yhdistysten näyttelypisteissä. Oli musiikkia, maistiaisia ja tasapainorataa, arvontaa ja kolesterolimittauksia. Mukana oli 140 virkeää tämä vuoden aikana 70 täyttävää osallistujaa!

 

Kuva ylhäällä: Hankkeessa mukana olevat yrittäjät Arkiapu Kaarina, Hyvinvointipalvelu Saraste ja Tmi Piha ja polku.