Logo 74 Maalaine vastaa lähiruoan kasvavaan kysyntään

Lähiruokakauppa Maalaine avasi ovensa Imatran Vuoksenniskalla joulukuussa 2016. Kaupan tarkoituksena on koota kotimaisten tuottajien tuotteet saman katon alle. Asiakkaille tarjotaan näin helpompi keino ostaa lähellä tuotettua ruokaa sekä tuottajille hyvä myyntiväylä.

Kiinnostus lähiruokaa kohtaan on kasvanut, ja ihmiset haluavat olla tietoisempia mitä syövät. Maalaiseen on löytynyt ympäri Suomea mahtavia tuotteita, ja uusia selvitetään jatkuvasti. Tuotevalikoimaa täydennetään koko ajan asiakkaiden toiveiden sekä tarjonnan mukaan. Kaupassa on myynnissä muun muassa vihanneksia, myllytuotteita, leipomotuotteita, mehuja, hilloja, makeisia jne. Tuotevalikoiman on tarkoitus monipuolistua niin, että sieltä saa kaikki peruselintarvikkeet.

Syksyisin kaupan omistajat pyörittävät myös Imatran tuoremehuasemaa, ja tarkoituksena on valmistaa kauppaan myytäväksi omia mehuja. Imatralta kauppa päätettiin muuttaa Lappeenrantaan, koska siellä oli paljon kysyntää. Tämä tarkoitti samalla luopumista Imatran kaupasta. Lappeenrannasta löytyi sopivat tilat keskustasta, ja uusi kauppa avattiin 1.6.2017.