Logo 87 Näytä sun Karjalove

Karjalove kerää eteläkarjalaisia yrityksiä verkostoitumaan ja kehittämään positiivista yrittäjyysilmapiiriä.

Innalanmäen Tila ja yrittäjä Nina Lappalainen (kuva: Arttu Muukkonen)

Karjaloven tavoitteena on nostaa eteläkarjalaisten paikallisesti omistettujen yritysten tuotteita sekä palveluja kuluttajien ja muiden yritysten tietoon. Tarkoitus on vahvistaa näiden mainetta ja saada ostajat ymmärtämään, mitä paikallisesti tuotetut tuotteet ja palvelut tarkoittavat myös maakunnan omalle elinvoimalle ja ennen kaikkea työpaikoille.

Verkoston jäsenen tunnistaa Karjalove-logosta. Karjalove -yritys on paikallisesti tunnettu positiivisesta otteestaan kuluttajien ja kumppaneiden palvelemisessa ja suosittelee mielellään myös muita hyviä paikallisia yrityksiä. Jäsenten ja kuluttajien kesken kannustetaan jakamaan kokemuksia, suositellaan sekä järjestetään yhteisiä tapahtumia.

Keskuskadun Hammaslääkärit & Suuhygieniapalvelu Suuntimoilla (kuva: Arttu Muukkonen)

Karjalove kertoo maakunnan vahvasta elinvoimasta, laadusta ja yhteisöhengestä. Kasvavassa verkostossa on yritysjäseniä tällä hetkellä yli 70. Karjaloven toimintaan ja yrityksiin voi tutustua vaikka osoitteessa www.karjalove.fi tai Facebookissa https://www.facebook.com/etelakarjalove/.