Logo 91 Yhdessä tekemisen riemua Ruokolahden Musiikkiteatterissa

Ruokolahden Musiikkiteatteriyhdistys ry:n jäsenet ovat jälleen saaneet nauttia teatterin tekemisestä yhdessä, itsenäisen Suomen juhlavuoden teeman mukaisesti.

Verrattain pienen yhdistyksen suuret musikaaliprojektit ovat viihdyttäneet Etelä-Karjalan teatteriyleisöä jo kahdenkymmenen vuoden ajan. Yhdistyksen järjestyksessään kymmenes musikaali on oiva osoitus siitä ponnistuksesta, jota yhdessä tekemällä rakkaan harrastuksen parissa on mahdollista saavuttaa. Musiikkiteatterilaisille musiikki ja teatteri ovat usein kuitenkin enemmän kuin harrastus, ne ovat tavalla tai toisella elämäntapa.

Ruokolahden Musiikkiteatteri on vuosien saatossa esittänyt suuria klassikoita. Klassikko on pohjalla myös tämän vuoden Carmen – Viimeinen näytös -musikaalissa. Tapahtumat musikaalissa sijoittuvat tämän päivän kuvitteelliseen taidelaitokseen, jossa juurikin kyseistä Carmen -oopperaa ollaan valmistelemassa. Vaikka tarina on kuvitteellinen, on sisällössä ripaus elävää elämää. Tässä tapauksessa Ruokolahden Musiikkiteatterin omaa sisäistä elämää on tuotu mukaan esitykseen. Vahvasti omin voimin luotu musikaali tuo jälleen Ruokolahdelle uuden hienon teatterielämyksen. Lisäksi juhlavuoden orkesteri soi suurempana ja hienompana kuin koskaan aiemmin.