Valikko Sulje

Lappeenranta

Maksuton digituki

Etelä-Karjalan kylät ry / Digitie-hanke

Kylätoimijoiden digiosaamisen lisääminen -koulutukset, lisätietoja

Digitie-hankkeessa on kylätoimijoille tarjolla laaja koulutuspaketti, joka on jaoteltu pienempiin osiin. Näistä osista kukin yhdistys voi valita tarpeensa mukaiset koulutukset, eli jokainen kylä päättää itse, miten ja mitä koulutuksia heidän alueellaan tarvitaan. Koulutus tapahtuu pääasiassa pienryhmissä lähikoulutuksena kunkin yhdistyksen ilmoittaman tarpeen mukaisesti.

Lisätietoja: Hanketyöntekijä Jani Valtonen, p. 0400 265 795, ekkylat.tuki@gmail.com

Joutsenon opisto

Maksutonta digitaitojen ja kestävän kehityksen koulutusta yrityksille sekä työelämässä oleville, lomautetuille ja työttömille. Lue lisää Osaamisen vahvistamisella eteenpäin – koulutuksistamme ja ota yhteyttä jo tänään!

www.joutsenonopisto.fi

Kuutinkulma, Etelä-Karjalan yhdistykset ry

Kuutinkulman rupattelutuvassa maksutonta digiopastusta esimerkiksi digilaitteiden päivityksissä ja tietoturva-asioissa. Voit ottaa halutessasi oman koneen tai laitteen mukaasi.

Paikka: Valtakatu 23, 53600 Lappeenranta
Aika: Toukokuu 2021, perjantaisin klo 10.00–11.30

Lisätietoja: Kuutin kulman toimisto, 040 688 6360, toimisto@ekyhdistykset.fi ja digiohjaaja Keijo Suuronen / Lauritsalan alueen asukasyhdistys ry, 040 5586117, keijo.suuronen@gmail.com

Lappeenrannan Iso apu -palvelukeskus, Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri

Maksutonta digiopastusta esimerkiksi digilaitteiden päivityksissä ja tietoturva-asioissa. Voit ottaa halutessasi oman koneen tai laitteen mukaasi.

Paikka: Kauppakatu 63, 53100 Lappeenranta
Aika: Syksyn opastusaikataulut ilmoitetaan elokuussa 2021.

Lisätietoja: Digiohjaaja Keijo Suuronen / Lauritsalan alueen asukasyhdistys ry, p. 040 558 6117, keijo.suuronen@gmail.com

Lappeenrannan pääkirjasto

Pääkirjaston mediaohjaaja antaa tällä hetkellä digitukea vain etänä. Tuki tapahtuu puhelimitse, sähköpostilla tai sopivalla sovelluksella. Lisätietoja kirjastojen digiopastuksista

Paikka: Valtakatu 47, 53100 Lappeenranta
Aika: Kevät 2021

Lisätietoja: Mediaohjaaja Leo Mäenpää, p. 040 657 5535, leo.maenpaa@lappeenranta.fi

Nordea

Henkilökohtaista digiopastusta Lappeenrannan konttorilla. Voit varata ajan puhelimitse Nordea Asiakaspalvelusta 0200 3000 (pvm/mpm) ma–pe 8–20 ja la–su 9–17. Nordea toteuttaa pienryhmille digiopastustilaisuuksia myös etänä. Korona-ajan jälkeen Nordea jalkautuu jälleen Lappeenrannan pääkirjastolle, Iso apu -palvelukeskuksiin, palvelutaloihin ja eläkeläisten tilaisuuksiin. Ole yhteydessä, niin mietitään, mikä opastusmalli sopisi juuri teille.

Lisätietoja

Ohjaamo Lappeenranta, Lappeenrannan kaupunki, nuorisotoimi

Ohjaamosta alle 30-vuotiaat saavat ohjausta ja neuvoa kaikkiin asioihin ilman ajanvarausta. Neuvontaa myös hakemusten teossa. Voit tulla paikan päälle, ottaa yhteyttä WhatsAppilla, viestein, puhelimitse tai somen kautta.

Paikka: Anni Swanin katu 7, 53100 Lappeenranta
Aika: ma–to klo 12–16, muina aikoina ajanvarauksella

Lisätietoja:
www.lappeenranta.fi/ohjaamo
p. 0400 154661
IG @ohjaamolappeenranta
FB Ohjaamo Lappeenranta
sähköposti: ohjaamo@lappeenranta.fi

OP Etelä-Karjala

Digiopastusta pankin omissa toimipisteissä, tilaisuuksissa ja tapahtumissa. Voit myös pyytää OP Etelä-Karjalan edustajat vierailulle eri tilaisuuksiin kertomaan pankin sähköisistä palveluista.

Lisätietoja OP:n digitaalisista palveluista, yhteystiedot ym. op.fi/etela-karjala

Saimaan ammattiopisto Sampo / SampoMobiili

Liikkuva oppimisympäristö, joka tarjoaa muun muassa IT-tukea yksityishenkilöille ja yrityksille Etelä-Karjalan alueella.

Toistaiseksi toiminta on tauolla koronatilanteen vuoksi.

www.sampomobiili.fi

Sammontorin asukastila / EKTA

Esim. digilaitteiden päivitykset

Paikka: Sammontori 2, 53850 Lappeenranta, asukastila on toistaiseksi suljettu koronatilanteen takia, joten digitukea tarjotaan vain etänä
Aika: ma–pe klo 9–13

Lisätietoja Sammontorin asukastilasta, p. 040 824 7940, sammontori@ekta.fi

Maksullinen digituki

Digi Tane

Digi Tane tarjoaa maksullista digitukea – auttaa, opastaa, kouluttaa digilaitteiden ja kodin älylaitteiden hankinnassa ja käytössä.

Lisätietoja

Etelä-Karjalan kansalaisopisto

Etelä-Karjalan kansalaisopisto tarjoaa maksullista tietotekniikan opetusta monipuolisesti eri aiheista ja taitotasoille. Tarjolla on myös yksilöopetusta.

Tietotekniikan opetustarjonta

Paikka: Pohjolankatu 27, 53100 Lappeenranta
Aika: Kevät 2021

Lisätietoja: Tietotekniikan vastuuopettaja Pasi Litmanen, pasi.litmanen@ekko.fi, p. 050 555 7271

IT-tuki Arto Karisuo

Maksullista apua ja opastusta tietokoneille ja älylaitteille. Kotikäyntejä Lappeenrannassa, Parikkalassa, Ruokolahdella, Rautjärvellä ja Imatralla.

Lisätietoja: www.naturalfinland.fi

Tietotekniikkapalvelut Pasi Viinanen

Maksullista, käytännönläheistä tietotekniikkapalvelua. Kotikäyntejä Lappeenrannassa, Imatralla, Ruokolahdella, Rautjärvellä ja Parikkalassa.

Lisätietoja