Valikko Sulje

Luumäki

Maksuton digituki

Etelä-Karjalan kylät ry / Digitie-hanke

Kylätoimijoiden digiosaamisen lisääminen -koulutukset, lisätietoja

Digitie-hankkeessa on kylätoimijoille tarjolla laaja koulutuspaketti, joka on jaoteltu pienempiin osiin. Näistä osista kukin yhdistys voi valita tarpeensa mukaiset koulutukset, eli jokainen kylä päättää itse, miten ja mitä koulutuksia heidän alueellaan tarvitaan. Koulutus tapahtuu pääasiassa pienryhmissä lähikoulutuksena kunkin yhdistyksen ilmoittaman tarpeen mukaisesti.

Lisätietoja: Hanketyöntekijä Jani Valtonen, p. 0400 265 795, ekkylat.tuki@gmail.com

Luumäen kirjasto

Luumäen pääkirjastossa on saatavilla pienimuotoista digitukea esimerkiksi verkkopankkiasioinnissa. Tukipalveluita on jouduttu tällä hetkellä valitettavasti rajoittamaan yleisen turvallisuuden vuoksi. Asiointiajaksi suositellaan pika-asiointia, maksimissaan 15 minuuttia, Eksoten ja AVIn suositusten mukaan. Jos haluat asioida avustetusti, on suositeltavaa soittaa siitä asiakaspalveluun ja sopia ajasta: p. 040 809 2764

Paikka: Virastotie 2, 54500 Taavetti
Aika: ma–to klo 10–18, pe 10–16 ja la 9–13

Nordea

Henkilökohtaista digiopastusta Lappeenrannan ja Imatran konttoreilla. Voit varata ajan puhelimitse Nordea Asiakaspalvelusta 0200 3000 (pvm/mpm) ma–pe 8–20 ja la–su 9–17. Nordea toteuttaa pienryhmille digiopastustilaisuuksia myös etänä. Ole yhteydessä, niin mietitään, mikä opastusmalli sopisi juuri teille.

Lisätietoja

Saimaan ammattiopisto Sampo / SampoMobiili

Liikkuva oppimisympäristö, joka tarjoaa muun muassa IT-tukea yksityishenkilöille ja yrityksille Etelä-Karjalan alueella.

Toistaiseksi toiminta on tauolla koronatilanteen vuoksi.

www.sampomobiili.fi

Maksullinen digituki

Digi Tane

Digi Tane tarjoaa maksullista digitukea – auttaa, opastaa, kouluttaa digilaitteiden ja kodin älylaitteiden hankinnassa ja käytössä.

Lisätietoja

Etelä-Karjalan kansalaisopisto

Opistossa on tietotekniikan kursseja, joilla opetellaan tietokoneen, tabletin ja älypuhelimen käyttöä.

Tietotekniikan opetustarjonta

Paikka: Urheilukuja 1, 54500 Taavetti
Aika: Kevät 2021

Lisätietoja: Tietotekniikan vastuuopettaja Pasi Litmanen, pasi.litmanen@ekko.fi