Valikko Sulje

Sote-koordinaattorin haku on päättynyt

Haku on päättynyt. Hakemuksia tuli 11 kpl, ja Etelä-Karjalan liitto on yhteydessä hakijoihin. Hakuilmoitus näkyy alla.


Etelä- Karjalan liitto hakee maakunta- ja sote-uudistusta toteuttavaan tiimiin

SOTE-KOORDINAATTORIA

Haluatko tulla rakentamaan Etelä-Karjalan maakuntaa? Jatkossa maakunta on yksi julkisen hallinnon tärkeimmistä palvelujen tarjoajista.

Etelä-Karjalan liitto hakee maakunnan perustamisen sote-koordinaattoria, jonka tehtävänä on valmistella erityisesti sosiaali- ja terveyspalvelujen järjestämiseen liittyviä kokonaisuuksia. Lähtökohtana työssä on nykyisten mallien edelleen kehittäminen uudessa rakenteessa. Sote-koordinaattori tekee läheistä yhteistyötä Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiirin (Eksote) kanssa.

Sote-koordinaattori toimii johtavana asiantuntijana ja vastuuvalmistelijana mm. seuraavissa tehtävissä: palvelustrategian suunnittelu, sosiaali- ja terveydenhuollon ohjaus-, seuranta- ja arviointirakenteen ja käytäntöjen luominen, hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen rakenteiden vahvistaminen kuntien ja maakunnan välille, tutkimus- ja kehittämistoiminnasta sopiminen sekä yhteistoiminta-alueella tehtävä yhteistyö.

Tehtävä on määräaikainen ja se täytetään sosiaali- ja terveysministeriön rahoituksen perusteella vuosille 2018 ja 2019. Tehtävän täyttö edellyttää ministeriön rahoituspäätöstä. Työnantajana toimii Etelä-Karjalan liitto.

Tehtävään valittavalta edellytämme soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa, erinomaisia yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä kokemusta sosiaali- ja terveydenhuollon palveluiden ohjauksesta, sosiaali- ja terveydenhuollon strategisesta suunnittelusta sekä sidosryhmäyhteistyöstä kunta-alalla.

Palvelussuhteen ehtoihin noudatetaan KVTES:ia. Rekrytoinnissa noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa. Hakija voi esittää oman palkkatoivomuksensa.

Sähköisen hakemuksen pääset jättämään Kuntarekryn sivuilla 1.2.2018 klo 15.00 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antavat muutosjohtaja Aija Tuimala puh 040 869 6494
sekä palvelussuhteen ehtojen osalta aluekehitysjohtaja Satu Sikanen puh 0400 661 318.