Dragonboat-melonta Varpasaaressa 7.7.

Dragonboat-melonta Varpasaaressa 7.7.

Imatralla järjestetään jälleen leikkimielinen ja reipasta tiimihenkeä vaativa lohikäärmevenetapahtuma Kalastuspuistossa Varpasaaren lahdella sunnuntaina 7.7.

Dragonboat-melonta järjestetään kutsukilpailuna. Haastamme teidät kokoamaan 12 – 20 hengen melontajoukkueen. Mukaan pääsee 10 ensimmäiseksi ilmoittautunutta joukkuetta. Lohikäärme-melonta 2019 -tapahtuma toteutetaan osana Etelä-Karjalan liiton Aasia-hanketta ja mukana järjestelyissä ovat myös Imatran ja Lappeenrannan kaupungit.

Vene, jossa on parikymmentä melojaa.

Melontajoukkue valitsee keskuudestaan melonnan rytmistä huolta pitävän rummuttajan ja veneen ohjaamisesta vastaavan ns. perämiehen. Loput joukkueesta toimivat melojina ja pitävät yllä veneen vauh-tia. Joukkueen jäsenet varustetaan meloilla ja pelastusliiveillä.

Joukkueiden toivotaan myös pukeutuvan värikkäästi ja hauskasti. Melontamatka on 260 metriä. Ennen iltapäivän lähtöä joukkueella on mahdollisuus tutustua lajiin ja harjoitella melontaa aamutuntien aika-na 9.00 – 11.30 välillä – harjoitteluaikataulut jaetaan ilmoittautumisen jälkeen. Varsinainen kilpailu käydään iltapäivän aikana. Tapahtuma toteutetaan kahden lohikäärmevenejoukkueen erissä.

Osallistuminen melontaan on maksutonta. Joukkueet huolehtivat kuitenkin oman joukkueen jäsenten matka-, ruokailu- ja pukeutumiskustannuksista itse.

Tärkeätä on muistaa myös kannustajat – joukkue voi rekrytoida rannoille omat huutojoukkonsa kannustamaan omaa suosikkiaan. Luvassa on varmastikin messevää melomista ja hauskaa huopaamista.

Tapahtuma tarjoaa kannustajille mahdollisuuden värikkääseen ja eri-laiseen sunnuntai-päivän viettoon erikoista liikuntamuotoa katsoen, joukkueita kannustaen ja samalla perhepiknikistä nauttien. Melonnan lisäksi tapahtumassa voi nauttia myös muusta aasialaispainotteisesta kulttuuritarjonnasta.

Joukkueiden ilmoittautumisia otetaan vastaan perjantaihin 21.6. asti. Ilmoittautumiskaavakkeeseen pääset seuraavasta linkistä:
https://response.questback.com/lappeenrannankaupunki/lohikaarmevenesoutu

Ilmoittautumisen jälkeen osanottajille lähetetään tarkempi tapahtumainfo päivän kulusta. Joukkueiden jäsenet, rummuttaja ja perämies ilmoitetaan 26.6. mennessä osoitteeseen sari.saarinen@imatra.fi.

Taipuuko tiimihenki, toimiiko tekniikka – nyt joukkueita kasaamaan ja mukaan rummuttajan rytmissä, mutta perämiehen komennossa.