Maakunnan tapahtumakalenteri vaihtuu vuoden 2020 alussa //päivitetty 9.12.2019

Maakunnan tapahtumakalenteri vaihtuu vuoden 2020 alussa //päivitetty 9.12.2019

Päivitys 9.12.2019

Tapahtumakalenteri vaihtuu vuoden vaihteessa, eli loppiaisen jälkeen 7.1. maakunnan tapahtumat tarjotaan uudella alustalla.

Uusi tapahtumakalenteri löytyy joulukuun ajan osoitteesta https://ekarjala.ver-3.eventz.today/fi-FI ja 7.1. alkaen tutusta osoitteesta https://tapahtumat.ekarjala.fi/ .

Paras tapa aloittaa tapahtumien luominen on ensin lukea ohjesivu (https://www.ekarjala.fi/liitto/tapahtumakalenteriohje/) ja erityisesti sen liitteenä oleva erillinen ohjeasiakirja.  Tämän jälkeen tunnuksen, yhdistyksen/yrityksen ja tapahtumien luomisen pitäisi olla suhteellisen yksinkertaista ja suoraviivaista. Linkki ohjesivulle on myös uuden tapahtumakalenterin oikeassa yläkulmassa.

==

Päivitys 20.11.2019

Nykyisestä tapahtumakalenterista kopioidaan tapahtumat torstaina 28.11., eli keskiviikon 27.11. jälkeen luodut tapahtumat eivät kopioidu uuteen tapahtumakalenteriin. Tämä on mainittu myös tapahtumakalenterin etusivun tiedotteessa.

==

Tiedote 15.11.2019

Maakunnallinen tapahtumakalenteri (tapahtumat.ekarjala.fi) vaihtuu uuteen kalenteriin.

Joulu ja uusivuosi runsaine tapahtumineen ovat tulossa, ja niihin liittyvää markkinointia on jo nykykalenterissa, joten uusi tapahtumakalenteri otetaan käyttöön loppiaisen jälkeen 7.1.2020.

Uuden tapahtumakalenterin käytöstä järjestetään koulutustilaisuuksia, joista tiedotetaan myöhemmin lisää.

Nykyiseen kalenteriin on jo ehditty syöttää joitakin vuoden 2020 tapahtumia. Etelä-Karjalan liitto järjestää kyseisten tapahtumien perustietojen kopioinnin uuteen tapahtumakalenteriin. Kopioidut tapahtumat tulevat joulukuun aikana uuteen kalenteriin luonnoksina, joten ne eivät näy käyttäjille. Näin ollen uuteen kalenteriin kopioidut tapahtumat vaativat ilmoittajaltaan rekisteröitymisen uuteen kalenteriin sekä tapahtuman viimeistelyn ja julkaisun.

Suurin muutos koskee kalenterissa olevia tapahtumakuvia, jotka on rajoitettu uudessa kalenterissa (3:2, korjaus tullut 21.11.2019) 16:9-kuvasuhteeseen.  Nykykalenterissa olevien kuvien kuvasuhde vaihtelee suuresti, joten niitä ei voi viedä automaattisesti uuteen tapahtumakalenteriin.

Tätä tiedotetta päivitetään, ja siihen liitetään ohjeita sitä mukaa, kun niitä saadaan julkaisukuntoon.