Valikko Sulje

EAKR-haku avautuu Etelä-Karjalassa 15.6.2020 – ilmoittaudu hakuinfoon

EU-maiden lippuja saloissa

Euroopan aluekehitysrahaston (EAKR) hankehaku avautuu 15.6.2020 Etelä-Karjalassa. Yksivaiheisen haun hakemukset on jätettävä EURA-järjestelmään 31.8.2020 mennessä. Rahoitettavaksi haetaan Kestävää kasvua ja työtä 2014–2020 -rakennerahasto-ohjelman mukaisia hankkeita. Hakua koordinoi Uudenmaan liitto.

Etelä-Karjalassa hakuun aukeavat molemmat EAKR-toimintalinjat ja kaikki erityistavoitteet. Haettavana on pk-yritystoiminnan uudistumista tukevia tai strategisia osaamiskeskittymiä vahvistavia, eri toimijoiden yhteistyötä edistäviä hankkeita. Hankkeiden on tuettava Etelä-Karjalan maakuntaohjelman tai Etelä-Karjalan innovaatiostrategian konkreettista toteutumista esimerkiksi yritysten digitaalisten valmiuksien, osaamispohjaisen yrittäjyyden tai Etelä-Karjalan osaamisprofiilin vahvistumisen kautta. Rahoitusta on haettavana yhteensä noin 350 000 euroa.

Hakuohje, tarkemmat hakupainotukset ja maakunnittaiset tiedot julkaistaan haun avautuessa 15.6. rakennerahastojen verkkosivuilla kohdassa Etelä-Suomi > Ajankohtaista > Hakuajat.

Ilmoittaudu hakuinfoon

Hausta järjestetään info verkossa 15.6. klo 14–15.30. Tilaisuus toteutetaan Microsoft Teamsin välityksellä. Hakuinfossa saat tarpeelliset tiedot EAKR-rahoituksen hakemisesta ja maakuntien hakupainotuksista sekä vinkkejä hyvän hankehakemuksen laatimiseen. Aikaa on varattu myös kysymysten esittämiseen. Tarkempi ohjelma julkaistaan pian.

Ilmoittautuminen hakuinfoon Rakennerahastot.fi-sivuston tapahtumakalenterista 11.6. mennessä.

Lisätietoja:

Aluekehitysjohtaja Satu Sikanen, Etelä-Karjalan liitto
satu.sikanen@ekarjala.fi, puh. 0400 661 318

Rakennerahastoasiantuntija Antti Taronen, Uudenmaan liitto, antti.taronen@uudenmaanliitto.fi, puh. 040 507 9998 tai eakr@uudenmaanliitto.fi