Valikko Sulje

Elvytysrahoituksen AKKE-haku on avattu

Tilastodiagrammi.

Alueellinen kestävän kasvun ja elinvoiman (AKKE) rahoitushaku avautuu maanantaina 7.12.2020.

Työ- ja elinkeinoministeriö myönsi Etelä-Karjalan liitolle AKKE-rahoitusta 448 000 euroa. Rahoitus pohjautuu Etelä-Karjalan selviytymissuunnitelmaan ja on osa koronatilanteesta toipumisen tueksi kohdennettavaa rahoituspakettia.

Rahoitettavilla hankkeilla tulee edistää elinkeinoelämän toimintaedellytyksiä sekä työllisyyttä tai elinkeinorakenteen uudistumista Etelä-Karjalan selviytymissuunnitelman sekä maakuntaohjelman mukaisesti. Maakuntahallitus on 16.11.2020 hyväksynyt haun painotukset Etelä-Karjalassa.

Haun ensimmäinen valintajakso on auki ajalla 7.12.2020-31.1.2021. Jos myönnettyä rahoitusta on tämän jälkeen jäljellä, haku toteutuu jatkuvana 30.10.2021 saakka. Lisätietoa muun muassa haun painotuksista ja rahoituksen ehdoista löytyy Etelä-Karjalan liiton verkkosivuilta välilehdestä Rahoitus ja valitsemalla siellä ”AKKE-rahoitus selviytymissuunnitelman toimeenpanoon”. Siellä on myös linkit muun muassa hakulomakkeisiin, hakemuksen täyttöohjeeseen sekä muihin hankehallinnoinnissa mahdollisesti tarvittaviin lomakkeisiin.