Valikko Sulje

ESR-haku avoinna 8.5. saakka

Nyt kaivataan hankeideoita erityisesti miesten syrjäytymisen ehkäisyyn ja ajankohtaisiin työllisyyshaasteisiin

Hämeen ELY-keskuksen kevään 2020 ESR-haku on auki 1.4. – 8.5.2020 kaikissa alueen maakunnissa (Uusimaa, Kanta-Häme, Päijät-Häme, Kymenlaakso ja Etelä-Karjala) toimintalinjan 3. Työllisyys ja työvoiman liikkuvuus osalta.

Erityisesti etsitään hankeideoita, joilla vastataan alueen ajankohtaisiin työllisyyshaasteisiin esimerkiksi koronaepidemiasta johtuen. Lisäksi etsitään hankkeita, joilla ehkäistään miesten syrjäytymistä.

Hakuilmoituksen ja -ohjeen löydät Ajankohtaiset > Hakuajat >Etelä-Suomen ESR-haku 1.4.-8.5.2020

ELY-keskus järjestää huhtikuun alussa ESR-hausta yhteisiä keskustelutilaisuuksia etäyhteydellä Microsoft Teamsin kautta. Tarkoituksena näissä tilaisuuksissa on keskustella osallistujien hankeideoista, kertoa tarkemmin haun sisällöstä ja vastata hakuun liittyviin kysymyksiin. Jokaiselle maakunnalle järjestetään oma tilaisuus ja lisäksi järjestetään yksi erillinen tilaisuus miesten syrjäytymisen ehkäisyyn liittyville hankkeille.

Etelä-Karjalan info järjestetään torstaina 2.4. klo 13-14.

Erityistavoite 8.1/Miesten syrjäytymisen ehkäisy to 9.4. klo 13-14

Rahoitusta on Kestävää kasvua ja työtä 2014-2020 ohjelmakauden viimeisenä vuonna tarjolla rajallinen määrä. On tärkeää suunnitella mahdollisimman hyvin alueen tarpeisiin ja ohjelman erityistavoitteisiin vastaavia hankkeita.

Keskusteluun voi liittyä mukaan kertomaan omasta hankeideasta, keskustelemaan, esittämään kysymyksiä ja kuulemaan hakuun liittyviä vinkkejä. Ilmoittaudu infoon ELY-keskuksen sivulla.

Mikäli sinulla on kysyttävää tilaisuuksiin liittyen, ole yhteydessä: Iida Partanen, iida.partanen@ely-keskus.fi, 0295 025 241.