Valikko Sulje

Etelä-Karjalan bändi etsii parasta maakuntajohtajaa

Etelä-Karjalan liitto hakee maakuntajohtajaa rohkealla rock-henkisellä ilmoituskampanjalla. Kampanjailmoitukset julkaistiin sunnuntaina 2.2. Etelä-Saimaassa ja Helsingin-Sanomissa sekä perjantaista 31.1. alkaen sosiaalisen median alustoilla. Kuntalehdessä kampanjailmoitus julkaistaan 6.2.

Kampanjailmoituksessa on kuvattu Etelä-Karjalan liiton työntekijöitä rock-bändinä tulipatojen äärellä. Valokeilassa oleva bändin solistin paikka on tyhjä. Bändille odotetaan valokeilaan uskaltautuvaa, parasta mahdollista solistia, valovoimaista johtajaa, jonka ääni kantaa kauas.

Kampanjan pääviesti on PARHAASEEN ON TYYDYTTÄVÄ -slogan, jota käytetään hashtaginä myös some-sivuilla. Viesti viittaa parhaaseen maakuntaan, mielenkiintoiseen työtehtävään sekä Etelä-Karjalan liitossa odottavaan erinomaiseen työyhteisöön. Lisäksi viesti on rekrytointiprosessiin liittyvä lupaus: kaikkien hakijoiden joukosta Etelä-Karjalan liitto tulee valitsemaan parhaan kandidaatin.

Etelä-Karjalan brändi korostaa rohkeutta ja uusinajattelua. Siksi myös maakuntajohtajaa haetaan ilmoituksella, missä maakunnasta halutaan viestiä rohkeasti huomiseen katsovana uusinajattelijoiden maakuntana.

Myös ilosta lähtevä voima ja asioiden tekeminen hauskasti ovat maakunnan brändiin liittyviä asioita. Maakunnan liitossa jopa virkamiehet hymyilevät. Yhdessä tekeminen, uskallus, kestävä kehitys ja asukkaiden elämänilo ovat maakunnan arvoja, jotka ovat kaiken tekemisen ytimessä.

Kampanjan on suunnitellut mediatoimisto Avidly, ja korkeatasoisen kuvan on kuvannut artistikuvauksiin erikoistunut kuvaaja Ville Juurikkala.

Ilmoituskuvassa esiintyvät Etelä-Karjalan liiton hallinto- ja kehittämisjohtaja Olli Seppänen, viestintäasiantuntija Virve Lindström, Aasia-asiantuntija Ding Ma sekä liikenneasiantuntija Sonja Tynkkynen.

Kuvauksessa käytetyt puvustukset saatiin lainaan taidekoulu Estradilta. Kuvausmeikkaukset ja kampaukset toteuttivat Saimaan ammattiopisto Sammon parturi-kampaamo linjan kolmannen vuosikurssin opiskelijat Laura Taipale, Jenna Virolainen, Heidi Kosunen sekä Sonja Suikkanen.

Maakuntajohtajan virka on tullut avoimeksi nykyisen maakuntajohtajan Matti Viialaisen ilmoitettua eläkkeelle siirtymisestä. Viran hakuaika jatkuu 28.2.2020 kello 15.00 asti.

Lisätietoja maakuntajohtajan virasta antavat maakuntavaltuuston puheenjohtaja Ari Torniainen, puh. 050 512 0422
ja maakuntahallituksen puheenjohtaja Jukka Kopra, puh. 0400 515 066.
Lisätietoja maakunnasta ja Etelä-Karjalan liitosta löytyy osoitteesta www.ekarjala.fi.