Valikko Sulje

Etelä-Karjalan liitto jatkaa toimintaansa rajoitetulla aukioloajalla

TIEDOTE 8.5.2020 

Koronavirustilanteen (COVID-19) vuoksi Etelä-Karjalan liitto jatkaa rajoitettua aukioloaikaa 3.7.2020 saakka.  

Liiton toimisto Lappeenrannassa, osoitteessa Kauppakatu 40 D, on avoinna arkisin kello 8–10 ja jatkamme käytäntöä 3.7.2020 saakka. Liiton toimistossa päivystetään tuona aikana postin ja muiden lähetysten vastaanotossa ja hoidetaan välttämättömiä, virastolla läsnäoloa vaativia töitä. 

Pääosin työntekijämme työskentelevät etänä ja ovat tavoitettavissa varmimmin puhelimitse ja sähköpostitse. Kokoukset, joita ei ole peruttu tai siirretty myöhemmäksi, hoidetaan pääasiassa etäyhteyksillä. Muuttuneista kokousjärjestelyistä ilmoitetaan sähköpostilla.  

Etelä-Karjalan liiton nettisivulle on myös koottu linkkejä koronavirukseen liittyvästä ajankohtaisesta tiedosta https://www.ekarjala.fi (suomeksi). 

Etelä-Karjalan liitto toimii Kaakkois-Suomi–Venäjä CBC 2014-2020 ohjelman hallintoviranomaisena. Ohjelman toimisto (Kauppakatu 40 D, 1. kerros) on myös rajoittanut aukioloa arkipäivien aamupäiviin. Ohjelman sivutoimipisteen henkilöstö Pietarissa on myös etätyössä. Kokouksia ja neuvontaa toteutetaan etäyhteyksiä hyödyntäen ja välttämättömistä vierailuista toimistoille pyydetään sopimaan erikseen.  

Lisätietoja:  
Etelä-Karjalan liiton hallinto- ja kehittämisjohtaja Olli Seppänen, p: 040 139 0175, olli.seppanen@ekarjala.fi 

Kaakkois-Suomi ̶ Venäjä CBC-ohjelman ohjelmajohtaja Jukka-Pekka Bergman, p: 050 437 0339, jukka-pekka.bergman@sefrcbc.fi