Valikko Sulje

Etelä-Karjalan tapahtumakalenteri uudistui

Etelä-Karjalan liiton tiedote 28.1.2020

Etelä-Karjalan yhteinen tapahtumakalenteri on uudistettu tammikuun alussa. Kalenteri toimii edelleen osoitteessa tapahtumat.ekarjala.fi, mutta sen ulkoasu ja rakenne ovat muuttuneet.

Uutta kalenterissa on muun muassa yhteys lippupalveluihin, minkä avulla esimerkiksi Ticketmasterin palvelussa ilmoitetut tapahtumat näkyvät nyt automaattisesti myös Etelä-Karjalan kalenterissa. Tapahtumia voi jakaa kalenterista myös sosiaalisen median kanaviin sekä lisätä omaan henkilökohtaiseen kalenteriin.

– Kunnat saavat omille kotisivuilleen syötteenä omalla alueellaan tapahtuvat tilaisuudet. Samoin muut organisaatiot voivat tuoda omat tapahtumansa kalenterista omille verkkosivuilleen, kertoo Etelä-Karjalan liiton projektipäällikkö Mika Hautaniemi.

Kalenteri on kaikille avoin, joten kuka tahansa tapahtumajärjestäjä voi syöttää sinne omien tapahtumiensa tiedot. Kalenteriuudistuksen on toteuttanut Etelä-Karjalan liitto yhteistyössä kaikkien Etelä-Karjalan kuntien kanssa.

Kalenteri on helppokäyttöinen, mutta Etelä-Karjalan liitto järjestää tammi-helmikuun aikana myös koulutustilaisuudet joka kunnassa. Tilaisuudet ovat kunnasta riippuen joko kaikille avoimia tai järjestötilaisuuden yhteydessä pidettäviä. Aikataulu on: Lemi 28.1. klo 16.45, Savitaipale 28.1. klo 18, Lappeenranta 4.2. klo 14 ja klo 17, Rautjärvi 5.2. klo 17, Parikkala 6.2. klo 18, Luumäki 17.2., Imatra 19.2. klo 18.00, Taipalsaari 20.2. klo 17. Ruokolahden koulutusaika on vielä täsmentymättä. Tarkemmat koulutusajat ja -paikat ovat Etelä-Karjalan liiton kotisivulla.

Kalenteria kehitetään edelleen, ja alkuvuodesta sinne tuodaan omana osionaan myös maakunnan harrastustoimintaa.

Lisätietoja: Projektipäällikkö Mika Hautaniemi, Etelä-Karjalan liitto, mika.hautaniemi@ekarjala.fi, 040 683 8437

 

Kuva ylhäällä: Lappeenrannan kaupunki