Valikko Sulje

Laura Blomqvist valittiin ympäristökoordinaattoriksi

Luonto- ja tiedekeskus SAIMAARIUMin sisältöjen ja toimintojen suunnittelussa ja kehittämisessä työskennellyt FM Laura Blomqvist tuli valituksi avoinna olleeseen ympäristökoordinaattorin toimeen. Tehtävä on määräaikainen. Ympäristökoordinaattori sijaistaa maa- ja metsätalousministeriöön vuodeksi siirtynyttä ympäristöpäällikkö Matti Vaittista.

henkilökuvassa Laura Blomqvist

Laura Blomqvist on koulutukseltaan ja kokemukseltaan vahva ympäristöalan osaaja. Blomqvist on opiskellut Helsingin yliopistossa ympäristönsuojelutiedettä sekä tehnyt sivuaineina ympäristöalan monitieteisen opintokokonaisuuden. Yli kymmenen vuoden työkokemus hänelle on kertynyt maisemasuunnittelijana ProAgria Etelä-Suomi ry:stä, aluepäällikkönä Suomen luonnonsuojeluliitto ry:ssä sekä viimeksi projektipäällikkönä Saimaan ympäristö- ja tiedekasvatuksen tuki ry:n SAIMAARIUMissa. Blomqvist on myös ollut mukana useiden hankkeiden koordinoinnissa.

Imatralta kotoisin oleva Blomqvist asuu nykyisin Lappeenrannassa. Hän aloittaa ympäristökoordinaattorin tehtävässä 13.1.2021.

Lisätietoja: Aluesuunnittelujohtaja Marjo Wallenius, +358 40 824 0915, marjo.wallenius@ekarjala.fi