EN RU

Kuntakierros jatkaa Ruokolahdelle ja Rautjärvelle

 Maakuntauudistuksen kuntaturnee jatkaa matkaansa Ruokolahdelle ja Rautjärvelle.

Kuntakierrokselle ovat tervetulleita kaikki asiasta maakunta- ja sote-uudistuksesta kiinnostuneet asukkaat.

Tapahtuma tarjoaa mahdollisuuden kysyä tulevan maakunnan palveluista ja valmistelutyöstä. Kaikki saavat myös halutessaan kertoa, millä tavalla maakuntauudistuksesta olisi hyvä jakaa tietoa asukkaille ja henkilöstölle.

Kuntakierroksella järjestetään myös arvonta, jonka palkintoina jaetaan Etelä-Karjalan sydäntunnuksella varustettuja T-paitoja.

 

 

Kuntaturneen seuraavat paikat ja ajankohdat:

Rautjärvi      23.11.   14.00-17.30  K-market Hermanni

Ruokolahti  22.11.   16.00-18.00  Kirjasto

Kuntaturneella voit myös tehdä tuttavuutta Miikkulaisen suvun kanssa. Piirroshahmo-Miikkulaiset tuttavineen ovat tyypillisiä eteläkarjalaisia. He tulevat tarvitsemaan perustettavan maakunnan kaikkia palveluita, joita heidän avullaan esitellään Miikkulaisten omalla Facebook-sivulla.

Miikkulaisilla on iloja ja murheita, työtä, yrityksiä ja opintoja, työttömyyttä ja  urakehitystä, harrastuksia ja luottamustoimia, vajaakuntoisuutta ja sairauksia – sellaista elämää, mitä meillä ihmisillä ylipäätään on.  Näissä elämän eri tilanteissa Miikkulaiset tulevat tarvitsemaan maakunnan palveluita. Kun seuraat Miikulaisten elämää Miikkulaiset-blogista, saat tietoa maakunnan palveluista arkikielellä.