EN RU

Kuntakierros suuntaa nyt Taipalsaarelle, Luumäelle ja Savitaipaleelle

Maakuntauudistuksen kuntaturnee starttasi lokakuussa Lappeenrannassa ja Imatralla. Nyt kierros jatkuu Taipalsaarelle, Luumäelle ja Savitaipaleelle.

Kuntakierrokselle ovat tervetulleita kaikki asiasta maakunta- ja sote-uudistuksesta kiinnostuneet maakunnan asukkaat. Tapahtuma tarjoaa mahdollisuuden kysyä tulevista maakunnan palveluista ja valmistelutyöstä. Kaikki saavat myös halutessaan kertoa, millä tavalla maakuntauudistuksesta olisi hyvä jakaa tietoa asukkaille ja henkilöstölle.

Kuntakierroksella järjestetään myös arvontakilpailu, jonka palkintoina jaetaan Etelä-Karjalan sydäntunnuksella varustettuja T-paitoja.

 

Kuntaturneen seuraavat paikat ja ajankohdat:

Taipalsaari Kirjasto 13.11. 15.00-19.00
Luumäki K-market Taavetti 14.11. 14.00-17.30
Savitaipale Kirjasto 15.11. 15.00-18.00

Kuntaturneella voit myös tehdä tuttavuutta Miikkulaisten suvun kanssa. Piirroshahmo-Miikkulaiset tuttavineen ovat tyypillisiä eteläkarjalaisia. He tulevat tarvitsemaan perustettavan maakunnan kaikkia palveluita.

Miikkulaisilla on iloja ja murheita, työtä, yrityksiä ja opintoja, työttömyyttä ja  urakehitystä, harrastuksia ja luottamustoimia, vajaakuntoisuutta ja sairauksia – sellaista elämää, mitä meillä ihmisillä ylipäätään on.  Näissä elämän eri tilanteissa Miikkulaiset tulevat tarvitsemaan maakunnan palveluita. Kun seuraat Miikulaisten elämää Miikkulaiset-blogista, saat tietoa maakunnan palveluista arkikielellä.