EN RU

Järjestökilpailu: Mitä järjestömme voivat tehdä tai jo tekevät Etelä-Karjalan lasten ja nuorten hyväksi?

Etelä-Karjalan maakunta- ja sote-uudistuksen valmistelijat kutsuvat järjestöt tekemään yhdessä hyvää maakunnan lasten ja nuorten hyväksi. Joulukuussa 2018 Etelä-Karjalan maakunnan esivalmistelijat antoivat keskussairaalan synnytysosastolle vauva-asuja, joilla toivotetaan tervetulleeksi kaikki Etelä-Karjalaan syntyvät lapset vuonna 2019.

Nyt haastamme järjestöt miettimään, mitä ne voisivat tehdä Etelä-Karjalaan syntyvien ja täällä kasvavien lasten hyväksi. Miten nuoria voitaisiin auttaa hyvään elämään?

Valmistelkaa idea toimista, joilla haluatte parantaa lasten ja nuorten elämää Etelä-Karjalassa tai kertokaa hankkeesta/toimista joilla olette edistäneet lasten ja nuorten hyvinvointia maakunnassamme.

Luvassa on mainetta ja kunniaa! Parhaat ideat ja esimerkillisimmät toimet palkitaan järjestöpäivässä 25.3.2019.

Palkitsemme järjestötoimijoita kolmessa sarjassa:

  • Uudet ideat, joita aletaan toteuttaa 2019 alkaen
  • Käynnissä olevat hankkeet tai toiminta
  • Hauskin juttu ikinä täynnä karjalaista iloa

Etelä-Karjalan maakunta- ja sote-uudistus tarjoaa kaikkien sarjojen voittajille palkintona markkinointiapua järjestön toiminnan esiin nostamiseksi. Osa palkinnosta voi olla esimerkiksi mainontaa ja/tai mahdollisuus esitellä toimintaa maakuntauudistuksen tilaisuuksissa ja julkaisuissa. Markkinointiavusta sovitaan erikseen palkittavien järjestöjen kanssa.

Pyydämme teitä välittämään järjestönne idean kirjoitettuna 12.3.2019 mennessä osoitteeseen maakuntauudistus@ekarjala.fi. Jos toiminta on jo käynnissä, voitte liittää mukaan esim. kuvia tai muuta esitemateriaalia. Sähköpostiin merkintä ”Järjestökilpailu”.

Voitte myös osallistua kilpailuun perinteisen postin välityksellä. Osoite on Etelä-Karjalan liitto, maakunta- ja sote-uudistuksen valmistelu, Kauppakatu 40 D, 53100 Lappeenranta. Kuoreen merkintä ”Järjestökilpailu”.

Järjestökilpailukutsu.pdf